Loading..

Enzyme Peeling Balm

39.90

Përshkrimi:

Gjenerata e ardhshme e peeling-ëve me enzimë i jep lëkurës një çehre menjëherë rinore dhe rrezatuese në 6 minuta.

Balsami shëndrrohet me ujë në një emulsion të shkrirë.

Category:

Produkte të ngjashme