Loading..

Enzyme Cleanser

26.90

Sasia : 75gr


Një pluhur unik, pastrues dhe pastrues aktivizues i ujit me kokrra të imëta me Vitaminë C dhe Enzima. Kur shtohet uji pluhuri bëhet një shkumë e butë exfoliating që lë lëkurën të ndjehet e butë dhe të rifreskuar . Përdorni mëngjes dhe mbrëmje. Vendoseni pluhurin në pëllëmbën e dorës, shtoni pak ujë të ngrohtë dhe aplikoni ne fytyrë pastaj pastroje me ujë të bollshëm.
Category: