Loading..

Enzyme Cleanser

26.90

Përshkrimi:

Pluhur pastrues me kokrra të imta me vitaminë C dhe efekt keratolitik. Pastron intensivisht dhe rigjallëron me një efekt të lehtë peeling.

Category:

Produkte të ngjashme