Loading..

Energy Ampoule

23.90

Kjo ampulë forcon mbrojtjen natyrale të lëkurës tuaj, ndërton rezerva lagështie dhe ekuilibron tonin e lëkurës tuaj. Ekstraktet e algave të planktonit sigurojnë lagështi intensive, vitalizojnë funksionet e lëkurës dhe sigurojnë mbrojtje me një efekt anti-ox. Epokili rrit funksionin e vet të ruajtjes së lagështirës së lëkurës dhe mbështet funksionin natyror të pengesës së lëkurës.
Përmban: 4x VITALIZER ALGAE 3x RREZIKU I BARNAVE


Përdorni pas pastrimit me produkte BABOR CLEANSING.

• Shkundni ampulën përpara përdorimit.

• Lyeni një ind rreth qafës së ampulës, kapeni fort dhe me një lëvizje të mprehtë hapeni në unazën me ngjyrën e poshtme. Përndryshe, përdorni çelësin e ampulës së mbyllur.

• Derdhni koncentratin në pëllëmbën e dorës dhe më pas lyeni fytyrën, qafën dhe dekoltenë. Pat butësisht dhe ndiqni me një hidratues BABOR.

• Gjithmonë aplikoni të gjithë përmbajtjen e ampulës.

• Përdorni çdo ditë për 7 ditë.

Category:

Related Products