Loading..

EGF Growth Factor Concentrate

114.90

Përshkrimi:

Doctor Babor Pro EGF Growth Factor Concentrate përmban peptide biomimetike që stimulojnë të ashtuquajturit faktorë të rritjes.

Ato inicojnë procese që janë të krahasueshme me ato që janë aktive kur lëkura lëndohet. Në këtë mënyrë ato sigurojnë një lidhje më të fortë dhe shkëmbim më të mirë midis dermës dhe epidermës dhe më shumë elasticitet. Ato gjithashtu pengojnë enzimat degraduese të elastinës.

Produkte të ngjashme