Loading..

EGF Cream Mask

109.90

Përshkrimi:

Maska stimulon formimin e faktorëve të rritjes epidermale të lëkurës me peptide biomimetike.

Ato stimulojnë lëkurën në një proces që rrit densitetin e fibrave të kolagjenit dhe elastinës.

Peptidet gjithashtu pengojnë enzimat degraduese të elastinës.

Gjalpi Shea dhe squalani gjithashtu mbështesin barrierën e lëkurës.

Produkte të ngjashme