Loading..

EGF & Collagen Cream

109.90

Përshkrimi:

KREM EGF & KOLAGJEN: Plump & Fluff.

Kremi forcues stimulon formimin e vetë faktorëve të rritjes së lëkurës në epidermë dhe në fibroblaste me peptide biomimetike.

Ata shkaktojnë të njëjtat sinjale si një dëmtim, në mënyrë që lëkura të rigjenerohet intensivisht.

Në këtë mënyrë ato përmirësojnë lidhjen midis dermës dhe epidermës dhe sigurojnë elasticitet të përmirësuar.

Në të njëjtën kohë, Tripeptide Solution ristrukturon rrjetin e fibrave të kolagjenit dhe elastinës në një strukturë të dendur dhe të barabartë, duke rritur kështu qëndrueshmërinë e lëkurës.

Acidi hialuronik dhe kolagjeni detar ofrojnë mbushje shtesë. Vaji i susamit, vaji i avokados dhe vaji i arrës së makadamisë ofrojnë kujdes shtesë.

Produkte të ngjashme