Loading..

Easter Egg Ampoule Babor

45.95

14% e Ampulës përqendrohet në efektivën e një Easter Egg Ampoule që vjen në një pamje elegante prej mermeri në ar të bardhë. 3 Ampulat e reja përqëndrohën në arin e çmuar.

Ampulat me ari te qmuar gjenden brenda Easter Egg Ampoule dhe do ta bëjnë lëkurën tuaj të shkëlqejë. Kjo kurë dyjavore siguron lëkurën tuaj me lagështi intensive dhe ju jep një shtresë të shkëlqyer. Ngjyrë rrezatuese rinore - për goditjen përfundimtare të bukurisë që fillon në pranverë. Easter Egg Ampoule 2021 nuk përmbanë plastikë brenda!

Përmbajtja: 2 x Hydra Plus 2 x Shkëlqim i përsosur 1 x Kontrolli i stresit 1 x Ari i çmuar (E RE) 1 x Natë Aktive 1 x Mbrojtja e ndotjes Firmimi 2 x 3D 1 x Ari i çmuar (I RI) 2 x Lift Express 1 x Platin e çmuar (E RE)

Category: