Loading..

Dry Body Oil

42.90

Përshkrimi:

Vaji i thatë i trupit me përbërës të vlefshëm natyrorë përthithet shpejt dhe e lë lëkurën të ndjehet e butë pa yndyrë.
Një aromë elegante e portokallit, mimozës, drurit të kedrit, qelibarit dhe myshkut përkëdhel ndjenjat tuaja në të njëjtën kohë.

Produkte të ngjashme