DOC RC Detox Vitamin Cream

49.90

Compare
Category:

Ekstrakti i lakrës së kopshtit mbron lëkurën nga stresi mjedisor dhe nxit ndarjen natyrale të produkteve metabolike (metaboliteve). Ekstraktet e algave Nori mbrojnë nga stresi UVA.

Description

Ekstrakti i lakrës së kopshtit mbron lëkurën nga stresi mjedisor dhe nxit ndarjen natyrale të produkteve metabolike (metaboliteve). Ekstraktet e algave Nori mbrojnë nga stresi UVA.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DOC RC Detox Vitamin Cream”

Your email address will not be published. Required fields are marked *