Loading..

Deluxe Foundation 02 natural

44.90

Sasia : 30ml

Fondacioni Deluxe është një fondacion i pasur dhe i butë me një efekt anti-plakjeje 4-fish. Siguron mbulim të lartë për lëkurën e kërkuar që është e prirur ndaj thatësisë. Në dispozicion në 4 hije. Duke përdorur furçën make-up, aplikoni Foundation Deluxe nga qendra e fytyrës, duke punuar jashtë.

 

Category:

Related Products