Loading..

Deep cleansing pads

25.50

Përshkrimi:

Pastrues pastrues me pre- & probiotikë dhe Centella Asiatica.

Ekstrakti pastron veçanërisht intensivisht dhe gjithashtu heq grimin e syve dhe buzëve të tretshëm në ujë. Për një çehre të pastruar, të qartësuar në mënyrë perfekte dhe ndjesi lëkure mëndafshi-butë.

Category:

Produkte të ngjashme