Loading..

De-Stress & Repair Lotion

29.90

Përshkrimi:

Lëkura shpesh ndihet e shtrënguar dhe e thatë pas ekspozimit në diell.

Ky locion ftohës intensiv pas diellit për fytyrën dhe trupin përdor përbërës aktivë të përzgjedhur për të reduktuar menjëherë ndjenjat e pakëndshme të tensionit, acarimit dhe nxehtësisë.

Ftohet, përthithet shpejt dhe mbështet rigjenerimin e lëkurës.

Bonus bukurie: një përshpejtues për rrezitje i bërë nga ekstrakti i piperit të murgut na lejon të dukemi të pushuar për më gjatë.

Category:

Produkte të ngjashme