Loading..

Daily Bright Serum

79.90

Përshkrimi:

Një serum ndriçues intensiv. Ditë pas dite, serumi Daily Bright i lehtë, që përthithet shpejt, transformon një nuancë lëkure të verdhë-kafe dhe të zbehtë në një çehre të njëtrajtshme, me shkëlqim më të lehtë dhe përmirëson mbrojtjen e vetë lëkurës.

Category:

Produkte të ngjashme