Loading..

Daily Bright Cream SPF 20

69.90

Përshkrimi:

Krem shumë efektiv Daily Bright SPF 20 u zhvillua për të luftuar zbardhjen e lëkurës të shkaktuar nga plakja ose faktorët e jashtëm të stresit.

Me synimin për të balancuar dhe ndriçuar një nuancë lëkure të verdhë-kafe, të zbehtë, të çrregullt ditë pas dite, duke hidratuar intensivisht lëkurën dhe duke e mbrojtur atë nga rrezet ultraviolet dhe stresi mjedisor.

Category:

Produkte të ngjashme