Loading..

Cushion Foundation 02

26.90

Sasia : 10ml

Fondacioni Cushion është një fondacion i lëngshëm me një efekt anti-plakje 4-fish dhe mbulim të ndryshueshëm për të gjitha llojet e lëkurës. E disponueshme në 3 hije. Fondacioni Cushion siguron një mbulim të ndryshueshëm, i jep një shkëlqim rinor fytyrës dhe i jep asaj një pamje natyrale, të kujdesur mirë për pamjen. Fondacioni Cushion krijon një efekt ngritjeje optike të menjëhershme, jep një shkëlqim rinor, mbron qelizat dhe ka një efekt detoksifikues. Ideale kur jeni në lëvizje ose për të rifreskuar make-up gjatë ditës. Hapni kapakun e brendshëm dhe hiqni vulën e origjinalitetit. Shtypni sfungjerin e mbyllur kundër jastëkut që është i ngopur me themel, pastaj vendosni themelin në fytyrë, duke punuar nga qendra e jashtme. Mbulimi mund të ndryshojë duke shtruar shtresa, d.m.th. duke aplikuar disa shtresa shumë të hollë themeli mbi njëra-tjetrën. Zëvendësoni me kujdes kapakun e brendshëm pas çdo përdorimi në mënyrë që produkti të ruajë freskinë e tij dhe të mos thahet.

Category:

Related Products