Loading..

Creamy Lipstick 06 powdery peach

24.90

Përshkrimi:

Buzëkuq kremoz, hidratues me një teksturë intensivisht ushqyese për buzë të gjata dhe me shkëlqim.

Ne 10 ngjyra.

Produkte të ngjashme