Loading..

Creamy Lipstick 03 metallic pink

24.90

Përshkrimi:

Buzëkuq kremoz, hidratues me një teksturë intensivisht ushqyese për buzë të gjata dhe me shkëlqim. Ne 10 ngjyra.

Produkte të ngjashme