Loading..

Couperose Serum

64.90

Përshkrimi:

Serumi couperose është krijuar posaçërisht për të reduktuar dhe parandaluar shfaqjen e couperose, si dhe skuqjen e përkohshme dhe të përhershme dhe venave të kuqe të tejdukshme.

Category:

Produkte të ngjashme