Loading..

Complex C Cream

59.90

Përshkrimi

Lëkura është e ekspozuar ndaj ndikimeve të ndryshme të mjedisit të jashtëm çdo ditë: rrezet ultraviolet, grimcat e pluhurit dhe papastërtive apo edhe mungesa e gjumit mund të shkaktojnë tendosje ekstreme në lëkurë.

Kremi Kompleksi C kundërvepron me shenjat e lëkurës së stresuar, të lodhur dhe siguron një çehre të rigjallëruar dhe të freskët.


Në mënyrë që lëkura e stresuar të forcohet sa më mirë, kompleksi i përbërësve aktivë në Kremin Kompleksi C fokusohet kryesisht në forcimin e funksioneve mbrojtëse të lëkurës dhe proceseve të rigjenerimit.


Rrezatimi UVA është ndoshta faktori më i spikatur i stresit për lëkurën, pasi ajo është e ekspozuar ndaj rrezatimit gjatë gjithë vitit dhe nxitet plakja e lëkurës.

Qelizat burimore alpine në kremin Kompleksi C depërtojnë thellë në lëkurë dhe mbrojnë në mënyrë efektive ADN-në e qelizave të lëkurës nga dëmtimi dhe plakja e parakohshme mjedisore e lëkurës, veçanërisht nga rrezet UVA.

Përveç kësaj, qelizat burimore mbrojnë nga radikalet e lira.
Vitamina C është me të drejtë një përbërës i vërtetë i fuqisë dhe për këtë arsye përdoret posaçërisht në Kremin Kompleksi C.

Përbërësi aktiv jo vetëm që ndihmon lëkurën të forcojë mbrojtjen e saj për një kohë të gjatë, por gjithashtu neutralizon radikalet e lira dhe redukton dëmtimin e qelizave të lëkurës nga ndikimet e jashtme.

Në qelizën e lëkurës, vitamina C gjithashtu nxit proceset e rigjenerimit dhe parandalon plakjen e parakohshme të lëkurës.


Efekti kundër plakjes së Kremit Kompleksi C përmirësohet gjithashtu nga vitamina A që përmban.

Ai stimulon rinovimin e qelizave në lëkurë dhe mbështet rigjenerimin e lëkurës, duke kundërshtuar procesin e plakjes.


Kompleksi i përbërësit aktiv përmban gjithashtu vitaminë F, e cila është veçanërisht e pasur me acid linoleik.

Përbërësi aktiv forcon barrierën lipidike mbrojtëse të lëkurës dhe ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga ndikimet negative të mjedisit. Në këtë mënyrë, lëkura mbetet e shëndetshme dhe funksionet e saj të paprekura.


Në mënyrë që përbërësit aktivë në Kremin Kompleksi C të kenë një efekt të synuar, kremi i kujdesit përmban OsmoTec si një nxitës shtesë për kujdesin.

Përmirëson përpunimin e përbërësve aktivë nga lëkura dhe kështu siguron mënyrën ideale të veprimit të kremit.

Për të riaktivizuar dhe rigjallëruar lëkurën e stresuar, Kremi Kompleksi C kryesisht promovon funksionet mbrojtëse të lëkurës.

Përveç kësaj, kompleksi i përbërësve të tij aktivë është i pasuruar me vitaminë E, e cila vepron si një pastrues i radikaleve të lira dhe mbështet mbrojtjen e lëkurës.

Vaji i susamit dhe makadamianit kanë një efekt veçanërisht ushqyes në barrierën lipidike, ndërsa pantenoli qetëson dhe relakson lëkurën.

Category:

Produkte të ngjashme