Loading..

Comfort Vitamin C Serum

49.90

Përshkrimi:

Specialistët e liftingut për rikonturimin, shtrëngimin dhe zbutjen e rrudhave të lëkurës, edhe me lëkurë pak më të ndjeshme. Lëkura shkëlqen në mënyrë të barabartë dhe rinore.

Category:

Produkte të ngjashme