Loading..

Collagen Deluxe Foundation 02 ivory

44.90

Përshkrimi:

Fondatinë kremoze me mbulim të lartë për lëkurë kërkuese dhe mjaft të thatë. Fondacioni Collagen Deluxe kujdeset për lëkurën mjaft të thatë, siguron mbulim të besueshëm dhe gjithsesi jep një pamje natyrale të rregulluar. E disponueshme ne 5 ngjyra.

Categories: ,

Produkte të ngjashme