Collagen Booster

39.90

Compare
Category:

Serum koncentrat ampula për elasticitet më të madh dhe më pak rrudha.
Me rritjen e moshës, prodhimi natyral i kolagjenit në lëkurë vazhdon të bjerë, duke bërë që lëkura të humbasë elasticitetin dhe të prodhojë më shumë rrudha.

Description

Serum koncentrat ampula për elasticitet më të madh dhe më pak rrudha.
Me rritjen e moshës, prodhimi natyral i kolagjenit në lëkurë vazhdon të bjerë, duke bërë që lëkura të humbasë elasticitetin dhe të prodhojë më shumë rrudha.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Collagen Booster”

Your email address will not be published. Required fields are marked *