Loading..

Collagen Booster Cream

99.90

Përshkrimi:

Kremi perfekt i kujdesit për lëkurë rinore, të fortë dhe një çehre rrezatuese.

Vetitë zbutëse dhe shtrënguese të lëkurës të përbërësve shumë efektivë janë të njohura në të gjithë botën.

Ato përthithen shpejt nga lëkura dhe japin më shumë qëndrueshmëri dhe elasticitet.

Linjat e imta dhe rrudhat, thatësia dhe parregullsitë reduktohen.

Category:

Produkte të ngjashme