Loading..

Collagen Booster Cream rich

104.90

Përshkrimi:

Ky krem ​​veçanërisht i pasur përforcues i kolagjenit i pasur u zhvillua për të kundërshtuar zvogëlimin e qëndrueshmërisë së indeve, zvogëlimin e thellësisë së rrudhave dhe mbështetjen e barrierës mbrojtëse të lëkurës.

Category:

Produkte të ngjashme