Loading..

Cleansing Gel & Tonic

21.90

Sasia : 200ml

Një xhel freskues, pa vaj dhe tonik për fytyrën në një për lëkurën vajore dhe problematike. Pastron thellësisht lëkurën shpejt dhe me lehtësi. Kompleksi Anti-Ox ndihmon për të mbështetur detox vetë lëkurën sistem dhe ndihmon në mbrojtjen nga stresorët mjedisorë.
Category:

Related Products