Loading..

Cleansing Gel & Tonic

21.90

Përshkrimi:

Xhel pastrues freskues pa yndyrë dhe tonik për fytyrën në një.

Një aplikim i shpejtë dhe pa zhurmë që nuk kërkon një tonik shtesë. Përveç kësaj, ai shërben si një përgatitje optimale për kujdesin.

Category:

Produkte të ngjashme