Loading..

Cleansing Foam

26.90

Përshkrimi: 

Shkumë pastruese  freskuese për të gjitha llojet e lëkurës me Kompleks Anti-OX dhe ujë me mollë. Pastron tërësisht.

Category:

Produkte të ngjashme