Cleanse & Peel Mask

22.90

Compare
Category:

Ndihmon në parandalimin e kongjestionit. Një maskë pastrimi me veprim të thellë me një efekt eksfolues për të rafinuar lëkurën.
Një maskë për pastrimin e poreve të thella me një efekt eksfolues Acidi salicilik ndihmon në pastrimin e thellë të lëkurës. Kaolini zvogëlon shkëlqimin dhe mat lëkurën.

Description

Ndihmon në parandalimin e kongjestionit. Një maskë pastrimi me veprim të thellë me një efekt eksfolues për të rafinuar lëkurën.
Një maskë për pastrimin e poreve të thella me një efekt eksfolues Acidi salicilik ndihmon në pastrimin e thellë të lëkurës. Kaolini zvogëlon shkëlqimin dhe mat lëkurën.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cleanse & Peel Mask”

Your email address will not be published. Required fields are marked *