Loading..

Clay Multi Cleanser

19.90

Përshkrimi:

Argjilë dhe maskë pastrues shumëfunksionale me 95% përbërës me origjinë natyrale

Maskë e butë pastrues dhe pastrues në një me pre- & probiotikë dhe kaolinë.

Pastron tërësisht dhe në të njëjtën kohë shumë butësisht pa e shqetësuar mikrobiomën apo tharjen e lëkurës dhe gjithashtu heq make up-in e syve dhe buzëve të tretshëm në ujë.

Përdoret si maskë, lëkura pastrohet deri në poret dhe gjithashtu hiqet sebumi i tepërt.

Për një çehre të pastër, rrezatuese dhe të rafinuar.

Category:

Produkte të ngjashme