Loading..

Ceramide

49.90

Përshkrimi:

Nëse lëkura vuan nga një pengesë mbrojtëse e dobësuar, faktorët e jashtëm mund të ndikojnë në të çdo ditë dhe të bëjnë një tendosje të madhe mbi të. Ampulat e Serumit Ceramide Power punojnë kundër lëkurës së stresuar dhe të stresuar me një koncept të fuqishëm të përbërësve aktivë të përbërë nga ceramide dhe 2% niacinamide dhe mbështesin lëkurën në ndërtimin e një barriere të paprekur të lëkurës.

Category:

Produkte të ngjashme