Loading..

CE Ceramide Cream

89.90

Përshkrimi:

Barrierë kremoze e pasur e lëkurës.

Ky krem ​​imitues i barrierave është veçanërisht i formuluar për lëkurë të thatë.

Ai përmban gjashtë lipide dhe ceramide të lidhura me lëkurën, të cilat, falë strukturës inovative, lamelare të kremit, janë të ngulitura në mënyrë perfekte në lëkurë.

Ato kompensojnë dëmet dhe menjëherë formojnë një mburojë mbrojtëse që mbron nga stresi dhe acarimi mjedisor.

Gjalpi Shea, vaji i avokados dhe vaji i bajames ofrojnë kujdes shtesë.

Produkte të ngjashme