Loading..

CE Ceramide Concentrate

79.90

Përshkrimi:

Koncentrati DOCTOR BABOR PRO CE-Ceramide përmban një kombinim të tre ceramideve identike me lëkurën, të cilat riparojnë barrierën e lëkurës.

Ato kombinohen në mënyrë optimale me lipidet e vetë membranës së lëkurës dhe në këtë mënyrë rrisin funksionin mbrojtës të lëkurës.

Produkte të ngjashme