Loading..

Calming Serum

58.90

Sasia : 30ml

Serumi qetësues qetëson intensivisht lëkurën. Ky serum ndihmon në zvogëlimin e irritimeve dhe skuqjes në lidhje me stresin, ndërsa forcon pengesën natyrore mbrojtëse të lëkurës. Serumi qetësues ndihmon në përmirësimin e pragut të acarimit të lëkurës dhe e bën atë të reagojë më pak të ndjeshëm dhe ndihmon në mbrojtjen kundër plakjes së parakohshme mjedisore të lëkurës. Përmban një Peptid të Fuqisë speciale që imiton veprimin e Royalactin- peptidit të gjetur në Royal Jelly të prodhuar nga bletët për Mbretëresha Bletë. Bazuar në kërkimet shkencore, Peptidi i Fuqisë ndihmon që lëkura të jetë më rezistente ndaj të gjitha ndikimeve dhe faktorëve të jashtëm. Lëkura shfaqet më e shëndetshme dhe ndjehet më e butë me një shkëlqim rinor. Aplikoni në mëngjes dhe / ose mbrëmje në fytyrë pas pastrimit.

Category:

Related Products