Loading..

Calming Serum

Përshkrimi:

Serumi qetësues SKINOVAGE është baza për kujdesin e lëkurës së ndjeshme dhe ofron kujdes qetësues intensiv që redukton skuqjen dhe acarimin që shfaqen shpejt dhe lehtëson ndjenjat e pakëndshme të tensionit.

Tashmë në hapin e parë të rutinës së kujdesit, serumi forcon mekanizmat mbrojtës të lëkurës dhe redukton mbindjeshmërinë e lëkurës.

 

Category:

Produkte të ngjashme