Loading..

Calming Cream Rich

61.90

Sasia : 50ml

Krem qetësues Rich është i pasur me cilësi, i formuluar posaçërisht pa parfume, duke e bërë atë një krem ideal për lëkurë të ndjeshme. Krem qetësues i pasur ndihmon në zvogëlimin e acarimit dhe skuqjes në lidhje me stresin. Kjo krem ndihmon në forcimin e pengesës natyrore mbrojtëse të lëkurës, ndërsa ndihmon në përmirësimin e pragut të irritimit natyral të lëkurës. Krem qetësues i pasur ndihmon në mbrojtjen e lëkurës kundër plakjes së parakohshme të lëkurës. Kjo krem ofron kujdes dhe ushqim intensiv për lëkurën. Përmban një Peptid të Fuqisë speciale që imiton veprimin e  Royalactin-peptidit të gjetur në Royal Jelly të prodhuar nga bletët për Mbretëresha Bletë. Bazuar në kërkimet shkencore, Peptidi i Fuqisë ndihmon që lëkura të jetë më rezistente ndaj të gjitha ndikimeve dhe faktorëve të jashtëm. Lëkura shfaqet më e shëndetshme dhe ndjehet më e butë me një shkëlqim rinor. Aplikoni mëngjeset dhe / ose mbrëmjet, pas pastrimit të fytyrës, serumit dhe kujdesit për sytë, në qafën e fytyrës dhe dekoltenë dhe punoni në lëkurë. Përndryshe, përdorni Kremin qetësues si
krem dite të lehtë.

Category:

Related Products