Loading..

Calming Cream rich

61.90

Përshkrimi:

Kremi qetësues i pasur me SKINOVAGE është një produkt kujdesi intensivisht ushqyes dhe qetësues për lëkurën e ndjeshme, me shumë pak lipide për të reduktuar reagimet e tepërta dhe për të lehtësuar acarimin e pakëndshëm.

Kremi optimal për kujdesin miqësor ndaj lëkurës pa ngjyra ose parfume është një mbrojtje shtesë kundër ndikimeve të jashtme dhe i siguron lëkurës përbërës ushqyes.

Category:

Produkte të ngjashme