Loading..

C Vitamin C Concentrate

99.90

Përshkrimi:

Koncentrati i vitaminës C Doctor Babor Pro ka një efekt antioksidues. Ai barazon tonin e lëkurës për një çehre të freskët dhe të lëmuar. Ideale për dëmtime të vogla nga dielli. Në të njëjtën kohë, stimulon sintezën e kolagjenit dhe në këtë mënyrë përmirëson qëndrueshmërinë dhe elasticitetin.
Efekti

VITAMINA C ka një efekt intensiv antioksidant dhe është vërtetuar se ndihmon në neutralizimin e radikaleve të lira. Redukton dëmtimin oksidativ që rezulton si njollat ​​e pigmentit dhe zhvendosjet e melaninës. Promovon formimin e kolagjenit dhe e bën lëkurën të duket më e fortë.

Produkte të ngjashme