Loading..

BG Beta Glucan Concentrate

69.90

Përshkrimi:

Doctor Babor Pro BG Beta Glucan Concentrate është ndihma ideale e menjëhershme për lëkurën e stresuar. Beta Glucan është një polisaharid bioaktiv nga majaja. Rrit funksionin mbrojtës të lëkurës, redukton skuqjen, acarimin dhe ndjenjën e tensionit - shpejt dhe intensivisht.

Produkte të ngjashme