Loading..

Beta Glucan

Përshkrimi:

Beta-glukani vepron edhe në lëkurën e stresuar shumë dhe e qetëson atë menjëherë. Përveç kësaj, mikroargjendi shumë i koncentruar mbështet duke reduktuar irritimet ekzistuese.

Category:

Produkte të ngjashme