Loading..

Beauty in bottle

29.90

Ky koleksion i veçantë i përbërë nga ampula të arta është një riparim, ngritje dhe vendosmëri e përsosur Kurë 7-ditore për lëkurën tuaj. Përmban dy llojet e ampulave Firmimi i natës aktive dhe 3D. 4 ampulat e para janë një koncentrat aktiv gjatë natës për lëkurën që ka nevojë për përtëritje. Në mëngjes, shfaqet lëkura ringjallur dhe rinuar. 3 ditët e fundit janë perfekte për të ulur qëndrueshmërinë e lëkurës dhe konturet e fytyrës. Sipërfaqja e lëkurës shfaqet më e fortë dhe e butë me një pamje më rinore. Për shkak të paketimit fisnik të zi dhe ampulave të arta, ky set është një dhuratë e përkryer. DREJTIMET Për rezultate më të mira, aplikojeni pas pastrimit me produktet BABOR CLEANSING. Shkundni ampulën dhe mbështillni një ind rreth qafës së ampulës ose përdorni hapësin e mbyllur të ampulës. Me dorën tuaj tjetër, kapni qafën e ampulën dhe kapeni atë hapur në unazën më të ulët, me ngjyrë. Hidhni koncentratin në pëllëmbën e dorës dhe lëmojeni mbi fytyrën, qafën dhe dekoltenë tuaj. Lyejeni koncentratin butësisht në lëkurë, pastaj aplikoni kremin tuaj të rregullt hidratues ne krye.

Category: