Loading..

BB Cream 02 Medium

30.90

Krem fytyre me ngjyrosje të butë me SPF 20 për kujdesin ditor.
Hije ngjyrash 02 mesatare për lloje të errëta të lëkurës.


EFEKTI
Aloe vera dhe sorbitoli njomin lëkurën. Ngjyra e butë me errësirë ​​mesatare fsheh vizualisht gunga dhe e lë lëkurën të shkëlqejë përsëri.

Category:

Related Products