Loading..

Balancing Serum

58.90

Sasia : 30ml

Serumi i balancimit është një serum intensiv i formuluar posaçërisht për të ndihmuar në balancimin e lëkurës së kombinuar. Balancimi i serumit ndihmon në rregullimin e lipideve dhe lagështirës së lëkurës, ndërsa hidraton lëkurën. Ky serum mban lëkurën të thahet. Ndihmon për të balancuar prodhimin e sebumit në lëkurën me vaj dhe kombinim, ndërsa prodhon një efekt mattifikues në lëkurë. Serumi i balancimit krijon një pamje të freskët, të ekuilibruar, madje edhe me një pamje më pak të shndritshme. Përmban një Peptid të Fuqisë speciale që imiton veprimin e Royalactin-peptidit të gjetur në Royal Jelly të prodhuar nga bletët për Mbretëresha Bletë. Bazuar në kërkimet shkencore, Peptidi i Fuqisë ndihmon që lëkura të jetë më rezistente ndaj të gjitha ndikimeve dhe faktorëve të jashtëm. Lëkura shfaqet më e shëndetshme dhe ndjehet më e butë me një shkëlqim rinor. Aplikoni mëngjeset dhe / ose mbrëmjet, pasi pastroni në fytyrë, qafë dhe dekolte. Shtypni në lëkurë duke përdorur pëllëmbën e duarve. Lëreni të hyjë në fuqi dhe më pas aplikoni Kremin e Balancimit ose Kremin Balancues të Pasur.

Category:

Related Products