Loading..

Balancing Serum

58.90

Përshkrimi:

Lëkura e kombinuar karakterizohet nga karakteristika të ndryshme që kërkojnë kujdes të koordinuar saktësisht.

Ndërsa zonat e faqeve dhe të syve janë zakonisht të thata dhe shfaqen ndjenja tensioni, një shkëlqim i yndyrshëm dhe poret e zmadhuara janë veçanërisht të dukshme në ballë, hundë dhe mjekër.

Serumi Balancues SKINOVAGE krijon bazën ideale të kujdesit në rutinën e lëkurës së kombinuar dhe ndihmon në balancimin e ngjyrës.

Category:

Produkte të ngjajshme