Loading..

Balancing Cream

59.90

Sasia : 50ml

Kremi i balancimit është një krem i lehtë për fytyrën për lëkurën e kombinuar. Kremi i balancimit ndihmon për të rregulluar përmbajtjen e lipideve dhe lagështirës së lëkurës ndërsa hidraton lëkurën. Kjo krem ka një efekt mattifikues në lëkurë pa e tharë atë. Kremi i balancimit krijon lëkurë të freskët të ekuilibruar me një çehre mat.
Aplikoni në mëngjese ose mbrëmje.

Categories: ,

Related Products