Loading..

Balancing Cream rich

61.90

Përshkrimi:

Pjesët shumë të thata dhe të dehidratuara të makinës dhe një zonë T me shkëlqim me vaj janë karakteristikat kryesore të lëkurës së thatë të kombinuar.

Për t'u kujdesur në mënyrë specifike për këto nevoja të ndryshme të lëkurës dhe veçanërisht për të siguruar lagështi afatgjatë, ndoshta do të nevojiteshin dy kremra të ndryshëm kujdesi.

SKINOVAGE Balancing Cream Rich krijon saktësi në kujdesin e lëkurës së thatë të kombinuar dhe siguron lagështi intensive ndërsa lëkura është e ekuilibruar.

Category:

Produkte të ngjashme