Loading..

Balancing Cream

59.90

Përshkrimi:

Lëkura e kombinuar është një kombinim i dy llojeve të ndryshme të lëkurës dhe për këtë arsye duket të jetë një nga llojet më të komplikuara të lëkurës.

Karakterizohet nga zona pjesërisht shumë të thata, por edhe pjesërisht të yndyrshme të lëkurës me shkëlqim dhe ndoshta do të nevojiten dy kremra të ndryshëm për t'u kujdesur në mënyrë specifike për nevojat e ndryshme të lëkurës.

Kremi Balancues SKINOVAGE krijon saktësi në kujdesin e lëkurës së kombinuar dhe balancon lëkurën.

Category:

Produkte të ngjashme