Loading..

Balancing Cellulose Mask

34.90

Bio celulozë maskë është një maskë fletë me një gëzof si cilësi, e formuluar posaçërisht për lëkurën e kombinuar që ka nevojë për lagështi dhe ekuilibër. Kjo maskë fletë përshtatet me konturet unike të fytyrës si një lëkurë e dytë. Zinku ndihmon për të sqaruar lëkurën. Bio celulozë maskë krijon një çehre të lagështuar dhe sqaruar në mënyrë optimale me një ulje të linjave të thatësisë. Përmban një Peptid të Fuqisë speciale që imiton veprimin e Royalactin- peptidit të gjetur në Royal Jelly të prodhuar nga bletët për Mbretëresha Bletë. Bazuar në kërkimet shkencore, Peptidi i Fuqisë ndihmon që lëkura të jetë më rezistente ndaj të gjitha ndikimeve dhe faktorëve të jashtëm. Lëkura shfaqet më e shëndetshme dhe ndjehet më e butë me një shkëlqim
rinor.


1-2 herë në javë pas pastrimit të fytyrës, shpalosni maskën dhe hiqni dy petë e jashtme.


Vendosni me kujdes maskën mbi fytyrë dhe zbuteni.

Koha e hyrjes në fuqi: 15-20 minuta; pastaj
hiqni maskën, punoni çdo produkt të tepërt në lëkurë dhe aplikoni rutinën e rregullt të lëkurës.

Category:

Related Products