Loading..

Babor Sea Creation

185.00

Për të gjithë ata që kërkojnë diçka shumë të veçantë - për veten e tyre ose të dashurit e tyre.Paketuar me dashuri me dorë, SeaCreation - kryevepra për anti-plakje të gjithanshme dhe mbrojtje efektive kundër stresit të lëkurës - paraqitet në një dizajn festiv. Seti përfshin dy produkte me një çmim të veçantë: SERUM 30ml dhe KREAM me madhësi speciale në 15 ml
- për një efekt të gjithanshëm anti-plakje. SERUMI: Koncentrat luksoz anti-plakje agjent aktiv për bukurinë e gjithanshme KREMI: Krem luksoz për fytyrën kundër plakjes për bukurinë e gjithanshme SeaCreation ndihmon në mbrojtjen nga plakja e parakohshme e lëkurës, ndihmon në promovimin e funksioneve të lëkurës kundër plakjes dhe ndihmon në zvogëlimin e pamjes së shenjave ekzistuese të plakjes. Lëkura duket më e fortë, e butë dhe e freskët rinore.

Category:

Produkte të ngjashme