Loading..

Babor ReVersive

69.90

Paketuar me dashuri dhe në dispozicion me një çmim special tërheqës, dhurata e kufizuar e vendosur nga ReVersive rrezaton gjendjen e festave.Ai përfshin dy produkte:Kremin pro të rinjëve në 50ml dhe serumin e të rinjëve me madhësi të veqantë në 10ml për lëkurën me shkëlqim rinor.
Krem pro të rinjëve:Krem fytyre aktivizues për të rinjët shumë i efektshëm për të gjitha llojet e lekurës.
Pro Serum për të rinjtë:Rinia që aktivizon përbërësin aktiv të përbërsit aktiv me performancë të lartë me peptid energjie inovative për lëkurën rrezatuese dhe të vitalizuar në mëngjes.
Krem pro të rinjëve + serum pro të rinjëve i jep lëkurës nje pamje rinore rrezatuese.Falë ReVersive, lëkura duket dukshëm më e ngushtë,e fortë dhe e butë.Moist është e lagur intensivisht dhe më elastike.Lëkura shfaqet e rafinuar, më e barabartë dhe e shkëlqyeshme.Për një fytyrë perfekte, rinore.

Category: